0180-850622 info@curasolis.nl

Massage Barendrecht

Massage Barendrecht

Wil je iemand verrassen met een ontspannende massage in Barendrecht? Of merk je dat je last hebt van een bepaalde spiergroep en denk je dat onze sportmasseur je kan helpen? Wij bieden verschillende massages die een goede uitwerking hebben op verschillende klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, migraine of een slechte stofwisseling. Een massage verbetert doorgaans de bloedsomloop waardoor de klachten minder worden of zelfs helemaal verdwijnen. Naast deze lichamelijke voordelen heeft een massage in Barendrecht een aantal psychologische voordelen. Een vertroetelend gevoel en het idee dat er voor je wordt gezorgd geeft een gevoel van welbehagen. Dit kan niet altijd met een pijnstiller worden bereikt.

Bij ons kun je terecht voor verschillende massages die wij vanuit onze zonnebankencentrum, massage- en schoonheidssalon in Ridderkerk verzorgen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende ontspannings-, sport- en weldaadmassages:

– Sportmassage door onze sportmasseur

– Ontspanningsmassage

– Bindweefselmassage (cupping)

– Nek, schouder- en rugmassage

– Full body massage

– Voetmassage

– Tapen en bandageren

– Hotstone massage

– Massage artikelen

Ontspanningsmassage

Ben je erg gestrest en wil je graag echt even lekker ontspannen? Langzame strijkbewegingen, stevige knedingen en acupressuur geven je de ontspanning die je nodig hebt. Een ontspanningsmassage in Barendrecht en omgeving wordt bij ons op een comfortabele massagetafel gegeven. Er wordt gebruik van non-allergische massageolie, die toch heerlijk geurt en geschikt is voor het gehele lichaam. Wanneer je graag wilt dat de masseur extra aandacht besteedt aan bijvoorbeeld je voeten, benen of hoofd, dan kun je dit gerust bij de masseur aangeven. Ontspan en geniet met zo’n ontspanningsmassage in Barendrecht.

Sportmassage

Wanneer je regelmatig sport en na verloop van tijd merkt dat je last krijgt van een bepaalde spiergroep, is het tijd voor een sportmassage. Onze geschoolde sportmasseur geeft je advies over hoe je oefeningen het beste uit kunt voeren en waar je op dient te letten bij het sporten. Bij overbelasting kan een sportmassage in Barendrecht voor verlichting zorgen. Hij kan beschermende tap en bandages aanleggen om verdere overbelasting en (nieuwe) blessures te voorkomen. Ook bij (sport)ongevallen kan de sportmasseur hulp bieden. Een sportmassage bestaat uit twee essentiële onderdelen: stimuleren en sederen. Dit resulteert in een verbetering van je lichamelijke conditie. Je kunt er weer tegenaan!

Nek-, schouder en rugmassage

Een kantoorbaan of een andere functie waarin je niet veel lichaamsbeweging hebt zorgen vaak voor pijnlijke schouders of een zere nek. Bij vermoeidheid en stress kan het zelfs zo zijn dat je rug vast gaat zitten. Een nek-, schouder of rugmassage geeft verlichting en zorgt ervoor dat specifieke lichaamsfuncties verbeteren. Je bent productiever en hebt niet constant last van je spieren. Je voelt je beter wanneer je niet constant bent afgeleid doordat je last hebt en voelt je vrolijker. Dit zorgt weer voor nieuwe energie. Als werkgever is het daarom erg effectief om je medewerkers te verwennen met een nek-, schouder of rugmassage in Barendrecht. Een positief resultaat voor beide partijen.

Afspraak maken?
Wil je graag een afspraak maken voor een massage in Barendrecht? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.