0180-850622 info@curasolis.nl

Massage Ridderkerk

Massage Ridderkerk

Wil je jezelf verwennen met een massage in Ridderkerk? Of is het een cadeautje voor een vriendin of vriend? Op klachten als hoofdpijn, nekpijn, schouderklachten of migraine kan een massage een goede uitwerking hebben. Een goede massage bevordert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat je spieren zich ontspannen. Het afweersysteem versterkt zich en het heeft een positieve uitwerking op de stoelgang. Een massage in Ridderkerk geeft je het gevoel van vertroeteling. Dit is een psychologisch aspect, waarbij de weldaad resulteert in een vertederend en verzorgd gevoel. Alsof er voor je wordt gezorgd. Wij bieden verschillende massages aan waarbij een gevoel van welbehagen wordt bereikt. Wanneer je klachten hebt kan dit gevoel vaak niet met een pijnstiller bereikt worden.

Wij bieden de volgende massages aan:
– Een intensieve sportmassage

– Ontspanningsmassage

– Bindweefselmassage (cupping)

– Nek-, schouder- en rugmassage

– Full body massage

– Voetmassage

– Tapen en bandageren

– Hotstone massage

– Massage artikelen

Vaak wordt er gekozen uit onze sportmassage, ontspanningsmassage of een nek- schouder en rug massage. Deze drie massages zullen wij hieronder voor je uitlichten.

Ontspanningsmassage

Naast dat een ontspanningsmassage in Ridderkerk een weldaad is voor je lichaam en geest, zijn er ook een aantal andere voordelen. Je neemt even heerlijk de tijd voor jezelf en laat je verwennen met een ontspanningsmassage. De masseur maakt gebruik van verschillende ontspanningstechnieken. Lange strijkingen, stevige knedingen en acupressuur geven extra ontspanning. Terwijl je op een comfortabele massagetafel ligt wordt er gebruik gemaakt van non-allergische massageoliën. Je kunt van te voren of tijdens de massage aangeven waarbij je wilt dat de masseur extra aandacht aan besteedt. Bijvoorbeeld aan je voeten, rug of hoofd. Onze ontspanningsmassage in Ridderkerk is pas echt genieten!

Sportmassage

Om blessures te voorkomen is een sportmassage doorgaans een goede oplossing. Ben je gek op sporten, maar heb je af en toe het idee dat een blessure op de loer ligt? Overbelasting kan hier een belangrijke oorzaak van zijn. De sportmasseur adviseert je graag over hoe je veilig en gezond kunt sporten, waar je het beste op kunt letten en legt waar nodig tape of bandages. Nieuwe blessures worden voorkomen. Ook verleent onze sportmasseur hulp bij (sport)ongevallen en kun je met verschillende klachten bij hem terecht. Onze sportmassage in Ridderkerk bestaat uit twee belangrijke onderdelen: stimuleren of sederen, met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren.


Nek-, schouder- en rugmassage

Heb je een kantoorbaan en heb je bijna dagelijks last van pijnlijke schouders of een zere nek? Wanneer je een baan beoefent waarbij je niet veel lichaamsbeweging hebt, ligt dit snel op de loer. Een nek-, schouder- en rugmassage in Ridderkerk geeft je de ontspanning die je nodig hebt en helpt bij het verminderen van vermoeidheid en stress. Specifieke lichaamsfuncties verbeteren, waardoor de spieren ontspannen en soepel aanvoelen. De productiviteit stijgt en men krijgt vernieuwde energie. Hieruit blijkt dat wanneer werkgevers hun medewerkers regelmatig een massage laten geven, dit een positieve uitwerking heeft op beide partijen. Een win-winsituatie! De investering wordt dubbel en dwars terugverdiend.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak inplannen voor een massage in Ridderkerk? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons gerust op 0180-850622.