0180-850622 info@curasolis.nl

Schoonheidssalon Ridderkerk

Schoonheidssalon Ridderkerk

Wil jij jezelf lekker laten verwennen met een bezoekje aan een schoonheidssalon in Ridderkerk? Bij ons word je pas echt in de watten gelegd. Wij beschikken naast ons zonnebankcentrum ook over een massage- en schoonheidssalon. De schoonheidsbehandelingen worden gegeven door Denise van Beauty and Care by Denise.

Sinds augustus 2016 is zij gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2018 is zij gestart met haar schoonheidssalon in CuraSolis Ridderkerk. Om jouw huid in topconditie te brengen en te houden biedt zij verschillende behandelingen aan. Iedere behandeling wordt op jouw huidtype afgestemd zodat je huid wordt verwend met de juiste crèmes en schoonheidsproducten.

Behandeling voor jouw huidtype

Voordat je in de schoonheidssalon in Ridderkerk start met een schoonheidsbehandeling, wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierbij kun je jouw wensen aan Denise aangeven en stelt zij een behandeling plan op voor jouw huidtype. De producten worden hierop afgestemd. Er zijn verschillende behandelingen om huidverbetering te boeken.

Naast behandelingen voor het verbeteren van jouw huid biedt Denise een aantal andere behandelingen aan, zoals:

– Ontharen

– Gezichtsmassages

– Microdermabrasie

– Bijwerken van de wenkbrauwen

– Wimpers verven

– Wenkbrauwen verven

– Wimperlifting (natuurlijke manier krullen van de wimperhaartjes)

Zij kijkt er naar uit om je te mogen ontvangen in haar schoonheidssalon in Ridderkerk. Voor een compleet overzicht raden wij aan om haar website te bezoeken. Daar kan je de complete omschrijvingen en de prijzen van de behandelingen vinden. U kunt bij haar terecht voor persoonlijk huidadvies, verbetering van jouw huid en complete ontspanning. . Je huid voelt aan als nieuw! Je kunt er weer tegen aan.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!