0180-850622 info@curasolis.nl

Zonnebank Studio

Heerlijk onder de zonnebank
Vertel me meerAfspraak maken zonnestudio

Afspraak maken

Mooi bruin, stimuleert immuunsysteem & verminderd stress 

Ergoline 1100

Ergoline-Excellence-880-zonnebank-studio-curasolis-02Ergoline 1100; is één van de best bruinende en sterkste zonnebanken. Deze zonnebank heeft 51 lampen, 4 gezichtsbruiners en 13 x Schouder / nek bruiners. Daarnaast beschikt deze mooie bank over airco, klimaatcontrol, Aquafresh verneveling, Aroma,voorgevormde acrylplaat, full body body coolers met face-koeling.

Ergoline 1600

Ergoline-Prestige-1600-zonnebank-studio-curasolis-01
Ergoline 1600; staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve en comfort uitvoering. Het nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie.

Ergoline 600

Ergoline-Classic-600-zonnebank-studio-curasolis

Ergoline 600; hiermee kunt u veilig en comfortabel zonnen. Deze zonnebank is met name geschikt voor de beginnende / gemiddelde zonner. De Twin Power technologie staat garant voor uitstekende bruiningsresultaten van top tot teen. Deze zonnebank heeft 47 lampen, 3 gezichtsbruiners en 7 schouderbruiners. Daarnaast beschikt deze mooie bank over full body body coolers met face koeling.

Zonnebank Studio

Mooi kleurtje krijgen of behouden?

Zonnestudio CuraSolis in Ridderkerk is dan jouw ‘place to be’! Wij beschikken namelijk over mooie Ergoline zonnebanken waar je heerlijk onder kunt zonnen. Standaard wordt voor elke nieuwe klant een huidanalyse afgenomen. Elk mens is immers anders, zo heeft ook iedereen een ander huidtype en wij geven je graag advies voor het beste resultaat.

Je kunt bij ons terecht met of zonder afspraak.

Onze Zonnebanken

Ergoline 1600

De Ergoline 1600; staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve en comfort uitvoering. Het nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van een knop ontvangt je jouw persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth-verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Ergoline Excellence

De Ergoline 1100; Deze zonnebank heeft 51 lampen, 4 gezichtsbruiners en 13 x Schouder / nek bruiners. Daarnaast beschikt deze mooie bank over airco, klimaatcontrol, Aquafresh verneveling, Aroma,voorgevormde acrylplaat, full body body coolers met face-koeling. 

Ergoline 600 Avantgarde

De Ergoline 600; Deze zonnebank heeft 47 lampen, 3 gezichtsbruiners en 7 schouderbruiners. Daarnaast beschikt deze mooie bank over full body body coolers met face koeling. De straling onder onze zonnebanken is gelijk aan de straling van de zon. Dit betekend dat er zowel UVA als UVB in zit. UVA zorgt voor een snelle kleuring maar ook voor huid veroudering. UVB zorgt voor een diepere kleuring maar ook voor verbranding van de huid. Tegen verbranding en veroudering van de huid smeert u zich voor de buitenzon in met een zonnecrème met SPF (Sun Protection Factor). Let goed op, alleen de betere merken bieden ook bescherming tegen huidveroudering.

Een afspraak maken voor de zonnebank en de sauna kan via WhatsApp, telefonisch via 0180-850622 of per e-mail info@curasolis.nl

Je bent van harte welkom

Wist je dat je Met een bruin kleurtje gezonder en wel 4 kilo lichter lijkt? En In de winter heerlijk warm!  

Vitamine D

Stimuleren van het immuunsysteem

Vermindering van depressies

Activering van gelukshormonen

Mooie bruine kleur

Ter voorbereiding op vakantie

Bevordering van lichamelijke & geestelijke prestatievermogen

Positieve werking op de botten

Verbetering van het calciumgehalte

Voorkomen van osteoporose

Aanvullende informatie

Afspraken, betaling & cadeaukaarten

Afspraken maken kan online of telefonisch. Een afspraak afzeggen of verplaatsen? Laat het ons tenminste 24 uur van te voren weten, anders worden de kosten in rekening gebracht. Betaling geschied vooraf, contant of per pin of cadeaukaart. Cadeaukaarten van CuraSolis zijn 5 jaar geldig. Vraag naar de mogelijkheden.

onze tarieven

Zonnebank

Wat onze klanten zeggen

Heerlijk onder de zonnebank geweest. Leuk personeel.

Angelique Nachbar

Afspraak Maken?

CURASOLIS
PRINSES MARGRIETSTRAAT 54
2983 EJ RIDDERKERK
E-MAIL: INFO@CURASOLIS.NL
TEL NR: 0180-850622
WhatsApp

OPENINGSTIJDEN: MAANDAG TOT ZATERDAG 10:00 – 22:00 UUR